Brothers MC mother chapter

chapter-Novi-Sad-

 

Moto klub “Brothers MC Serbia“, je nevladina i neprofitabilna organizacija sa sedištem u Novom Sadu u ulici  Đorđa Magaraševića br 4. Zvanično smo osnovani u Martu mesecu 2014.godine i u skladu sa zakonom o udruživanju u Agenciji za privredne registre, registrovani smo pod brojem BU 3002/2014.

Brothers MC Serbia, kakav je danas, postoji duže kao neformalna organizacija još od 99-te.. 2006 godine, klub se prvi put registruje kao ‘’mk Brothers Vojvodina’’ .Tokom godina svojim radom, zalaganjem i delovanjem prerasta i prihvata pravila ‘’MC’’ klubova kakav je i do danas ostao. Klub broji  preko 50 aktivnih članova.

Brothers MC Serbia okuplja motocikliste i zaljubljenike u motocikle sa ciljem da na pravi način širi svest o dvotočkašima, ne samo kao prevoznog sredstva već i kao subkulturu i način življenja. U dosadašnjem radu učestvovali smo u mnogim projektima od kojih je veliki broj imao za cilj da poveća bezbednost učesnika u saobraćaju. Kao inicijatori, organizovali smo nekoliko humanitarnih akcija od prikupljanja odeće i opreme za stanovnike Kosova i Metohije do finansijskih pomoći pojedincima i udruženjma za pomoć deci i odraslima.. Do sada smo imali odličnu saradnju sa Republičkim i Opštinskim ustanovama, policijskom upravom grada Novog Sada, odeljenjem za saobraćaj kao i sa mnogobrojnim nevladinim organizacijama. Presedavamo moto unijom Vojvodine i članovi smo upravnog odbora moto unije Srbije, a aktivno sarađujemo sa brojnim moto unijama i moto asocijacijama van naše zemlje.

S obzirom da postojimo praktično više od 20 godina, imamo veliki broj prijatelja kako u  zemlji tako i u inostranstvu. Promovišemo Srbiju kao dobronamernu i zemlju pravih domaćina i na najbolji način promovišemo naš grad Novi Sad kao prestonicu kulture, sada i zvanično 2021. godine. S obzirom da nam je udruženje multinacionalno, godišnje naš klub poseti preko 1000 ljudi iz zemalja u okruženju.


Ne propustite da pročitate !

Svaki posetilac prema svom unutrašnjem osećaju za lepo i prijatno, atraktivno i veselo, korisno i pristupačno može stvoriti sopstveni ugođaj upoznajući sve slojeve prošlosti i sadašnjosti Novog Sada.
Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije i tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

Novi Sad/Újvidék/Neusatz je već tri veka, koliko postoji pod tim imenima, prostor raznolikog, bogatog kulturnog nasleđa mnogih naroda koji u njemu žive. >>>VIŠE

Istorijа beleži dа su nа desnoj obаli Dunаvа, nа Petrovаrаdinskoj steni nаseljа i utvrde imаli Kelti, Rimljаni i Mаđаri, dа bi krаjem 17. vekа u vreme Hаbzburške monаrhije zаpočelа grаdnjа tvrđаve >>>VIŠE